Tuesday, 23 February 2010

Bestnye Couple

Saya suka tengok jari dia...
Cantik betul... Sungguh!Sampai takut nak pegang...
Bukan takut patah...Tapi takut nanti jari kitorang
tak boleh tolong each other
Di satu hariyang giler forever depan yang maha Esa...

Saya sedih tengok dia tak tido,
tak makan rindu kat saya...Saya pun macam tu jugak,
problem yang sama..Die tanya apa ubatnya?
Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa...
Semoga lebih cintakan Nya dari saya...

Saya sedih tengok dia
Selalu pesan macam-macam kat saya...
"Makan, minum, bwk moto elok-elok tau..
Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya...
Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib
gitu Die tak kata satu aper pun...Berdosanye saya....

Kesimpulannya saya memang sayang dia...
Nak jumper die giler forever...
Yang forever punye forever...
Di dunia dan akhirat terutamanya,
Janji nak share heaven sama-sama...
Bahagia selamanya...

Semoga kami saling mengingati,
Dosa sendiri pun infiniti...
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...
Semoga kami menginsafi diri...
Ya Allah ampunkanlah kami....
Semoga kami dapat bersama selamanya nanti..



ingat sikit korang yang dah kapel nih.... jangan asyik nak dating jer....


4 comments:

HaziratulQuds said...

couple mmg best
smoga djauhkn bende2 yg x sepatutnyer
smoga jodoh berpnjgn
aamiiiiiin~

ashira asila said...

ewah mpp!!!!!
huhuhu...btoi2...
kapel mmg bez...tp jgn tpes0ng n tpedaya nan hasutan syaitan dh la..
an an...

@ku d! sin!e said...

wah mirul...
cm tgh bercinta jer???
btol ko ckp..

amirul mukmin said...

jodoh sape plak panjang nih... aku jer yang panjang
wah2 cla... macam ustazah la pulak...
aku becinta? boleh pengsan awek aku nak melayan perangai aku